Informatie over div. soorten piercings die je bij ons kunt laten zetten.

Wij piercen uitsluitend met hoogwaardige titanium sieraden. Wij onderscheiden ons door met mooie juweeltjes te piercen. Zo krijg je in bijna alle gevallen meteen een sieraad naar eigen smaak. Sierlijk, stoer, subtiel, minimalistische, zilver, goud of zwart kleurig. We hebben een ruime keus aan sieraden. Klik hier voor inspiratie. Bij ALLE piercings hoort een medisch verantwoorde nazorg! Je krijg mee; een (subcutaan) wond herstellende spray van Prontolind (dus geen flesje vaag spul of een zoutoplossing) en schriftelijke informatie over de verzorging van jou piercing en informatie over de genezingsfase.


 Informatie tepel piercing.

Wij zetten tepel piercings bij mannen en vrouwen. Bij het zetten word een ruim staafje aangemeten. Wanneer deze na een dag of 10 te lang blijkt te zijn mag terug komen om hem laten vervangen voor de juiste maat. Binnen 14 dagen is de wissel kosteloos.

TIP: We adviseren om je tepelpiercing ongeveer een week in de nacht af te plakken. Dit i.v.m. schuiven en kantelen. Schuiven en kantelen stagneert je genezings proces. Voor €2.50 koop je bij ons geschikte eilandpleisters. Dit scheelt aardig in vergelijking met bv een Kruidvat omdat deze winkels alleen steriele eilandpleisters verkopen.

 Informatie Micro Dermal piercing.

We zetten de Dermal piercing met een opzet disk naar keuze. We hebben verschillende formaten en kleuren. Na het zetten word je Dermal afgeplakt met een speciale hechtpleister. Zo stimuleren we dat het “ankertje” goed in de huid vast gaat zitten. Na een dag of 10 gaat de pleister eraf. Vooraf leggen we de voor-en nadelen van deze piercing uit. Samen zullen we bespreken welke plek op het lichaam het meest geschikt is voor jou. Voor het verwijderen van je Dermal piercing kun je tevens bij ons terecht.

 Informatie Bridge piercing.

We zetten deze piercing met een ruim bemeten staafje. Het verschilt per persoon of we een recht- of gebogen staafje gebruiken. Mocht blijken dat het staafje na een dag of 10 te ruim is dan mag deze kosteloos omgewisseld worden.


 Informatie labret, Medusa en Madonna piercing.

Piercings rondom de mond zetten we met ruim bemeten staafjes van titanium of P.T.F.E. Mocht blijken dat het staafje na een dag of 10 te ruim is dan mag deze kosteloos omgewisseld worden. Je mag zelf kiezen welk formaat en kleur steentje je op je staafje wil.

 Informatie Smiley piercing.

Bij deze piercing kan je kiezen uit div. soorten titanium ringetjes. We hebben ze in vele maten en kleuren. Met of zonder steentje, aaneengesloten of open. Je mag zelf kiezen wat je mooi vind. De Smiley is een zeer gemakkelijke piercing qua genezing!

 Informatie wenkbrauw piercing.

We zetten deze piercing met een gebogen staafje. Hierop kan een balletje met een steentje gedraaid worden. Je mag zelf de maat en kleur kiezen.

 Informatie Helix en Tragus piercing.

Als je een Helix piercing laat zetten kun je kiezen tussen een ringetje of staafje. Deze piercing word tegenwoordig veel met titanium segment ringetjes gezet. De hoge kwaliteit van deze ringetjes zorgen voor een voorspoedig herstel van je nieuwe piercing. Het klik (scharnier) gedeelte sluit naadloos zodat je geen gevaar loopt dat scherpe randjes of kantjes schade aanrichten tijdens het draaien of slapen. Deze juweeltjes zijn hot en trendy omdat ze direct sierlijk ogen. We hebben de segment ringetjes in vele (diameter- en dikte) maten en in drie kleuren. Zilver, goud en zwart. Zie voorbeelden. Uiteraard hebben we ook ringetjes met een kogeltje ertussen. Je kunt een Helix ook heel goed met een titanium staafjes laten zetten. Je hebt hierbij keuze uit verschillende kleuren en maten opzet steentjes.

Tragus piercing word in bijna alle gevallen met een staafje gezet i.p.v. een ringetje. Kies zelf de kleur en grote van het steetje dat erop komt. De piercings worden met een ruim bemeten sieraad gezet, dit om knellen in de genezingsfase te voorkomen, mocht je sieraad te ruim blijken dan mag je deze (binnen 14 dagen) kosteloos om komen wisselen voor de juiste maat.

 Informatie tong piercing.

We piercen de tong met een ruim titanium staafje. Na het zetten kan de tong namelijk opzwellen. Als de zwelling af gaat nemen mag je voor de eerste keer komen wisselen. Gemiddeld is dit een dag of 10 na het zetten. In totaal mag je 3 x komen wisselen. Er staan veel spookverhalen over deze piercing op internet. Helaas bijna allemaal onzin of alleen terecht wanneer je deze piercing op een onverantwoorde manier laat zetten. We zijn zeer kundig in het zetten van tongpiercings en hij kan ook in 99% van de gevallen gezet worden. Laat je dus niets wijsmaken over een te korte tong of dikke aders. Advies nodig? Maak gerust een afspraak.

 Informatie Septum piercing.

Bij deze piercing kun je kiezen uit div. soorten titanium sieraden. Segment ringetjes, een ringetje met een kogeltje, een staafje of een zogeheten hoefijzer ringetje. Alles in overleg met jou wensen!

 Informatie navel piercing.

We zetten jou navelpiercing met een sieraad dat zowel onder- als bovenop een steentje heeft. Je hebt keuze uit div. kleuren. We hebben de sieraden tevens in Gold-line. TIP: We adviseren om je navelpiercing ongeveer een week in de nacht af te plakken. Dit i.v.m. schuiven en kantelen. Schuiven en kantelen stagneert je genezings proces. Voor €2.50 koop je bij ons geschikte eilandpleisters. Dit scheelt aardig in vergelijking met bv een Kruidvat omdat deze winkels alleen steriele eilandpleisters verkopen.

 Informatie Industrial piercing.

We piercing jou oor met een ruim bemeten titanium staafje. Als deze na een dag of tien te lang blijkt , mag je je staafje kosteloos omruilen voor de juiste maat.

 Informatie Rook, Daith, Conch, anti Helix en Snug piercing.

Deze piercings worden voornamelijk met titanium segment ringetjes gezet. De hoge kwaliteit van deze ringetjes zorgen voor een voorspoedig herstel van je nieuwe piercing. Het klik (scharnier) gedeelte sluit naadloos zodat je geen gevaar loopt dat scherpe randjes of kantjes schade aanrichten tijdens het draaien of slapen. Deze juweeltjes zijn hot en trendy omdat ze direct sierlijk ogen. We hebben de segment ringetjes in vele (diameter- en dikte) maten en in drie kleuren. Zie voorbeelden.

De piercings kunnen tevens met titanium staafjes gezet worden. Je hebt hierbij keuze uit verschillende kleuren en maten opzet steentjes. De piercings worden met een ruim bemeten sieraad gezet, dit om knellen in de genezingsfase te voorkomen, mocht je sieraad na een dag of tien te ruim blijken dan mag je deze (binnen 14 dagen) kosteloos om komen wisselen voor de juiste maat.

 Informatie neus piercing.

We zetten deze piercing met een staafje of een ringetje. Alvorens het zetten zullen we de voor– en nadelen van beide sieraden uitleggen. Als je voor een staafje kiest zetten we je neuspiercing met een zogeheten Labret staafje zodat je het sieraad niet kunt verliezen tijdens de genezings fase! Je kunt kiezen uit div. kleuren en maten steentjes. We hebben mooie kleine platte steentjes zodat jou neuspiercing er chique en subtiel uit ziet. Als je je neus piercing liever met een Segment ringetje laat zetten is dit tevens mogelijk. De hoge kwaliteit van deze ringetjes zorgen voor een voorspoedig herstel van je nieuwe piercing. Het klik (scharnier) gedeelte sluit naadloos zodat je geen gevaar loopt dat scherpe randjes of kantjes schade aanrichten tijdens het draaien of slapen. Deze juweeltjes zijn hot en trendy omdat ze direct sierlijk ogen. We hebben de segment ringetjes in vele (diameter- en dikte) maten en in drie kleuren. Zilver, goud, en zwart. Zie voorbeelden.

 Informatie Christina of public piercing (v/m).

De piercing word gezet met een titanium- of P.T.F.E staafje. Daarop komt een balletje met een steentje in kleur naar keuze. Naar wens kan deze piercing horizontaal of verticaal gezet worden.

 Informatie Prince Albert (P.A.) piercing.

We bespreken vooraf de mogelijkheden qua ring maat. De diameter zal Natasja in eerste instantie bepalen. De diameter is belangrijk voor een probleemloze genezings fase. De ring mag namelijk niet te krap zijn. Indien gewenst mag je binnen één maand na het zetten je ring kosteloos komen wisselen voor een andere diameter maat. De dikte van de ring kan 1.6, 2.0, 2.4 of 3mm zijn. In overleg met jou wensen kan er meteen geprikt worden TM een dikte van 3mm. * Hou er rekening mee dat deze piercing na kan bloeden. Na het zetten krijg van ons een volledig nazorg pakket mee.

 Informatie Ampallang en Apadravya piercing.

Deze piercing word met een ruim titanium staafje gezet. Mocht je het staafje binnen 14 dagen te ruim ervaren dan mag deze kosteloos laten wisselen. Hou er rekening mee dat deze piercing na kan bloeden.

Informatie clithood piercing.

Deze piercing is het paradepaardje onder de intiem piercings bij dames. Hij geneest makkelijk en snel. De piercing word gezet met een titanium staafje. Wij bepalen de lengte van het eerste staafje zodat de genezing voorspoedig zal verlopen. Mocht je het staafje binnen 14 dagen te ruim ervaren dan mag deze kosteloos laten wisselen. 

 Informatie schaamlip (Labia) piercing.

We zetten deze piercing met een titanium staafje of ringetje. Alles in overleg qua maat en dikte. We zetten max 4 sieraden in één afspraak. Dit om een goede genezing niet in de weg te staan.

 Informatie Frenum piercing.

Deze piercing is het paradepaardje onder de intiem piercing bij mannen. Deze piercing geneest zeer makkelijk en snel en is zeer geliefd als eerste intiem piercing. Je kunt kiezen tussen een titanium staafje of een titanium ringetje. Natasja zal tijdens jou afspraak de voor- en nadelen bespreken.

 Informatie Hafada (scrotum/ladder) en Guiche piercing.

Als je deze piercing laat zetten kun je kiezen tussen een titanium staafje of een titanium ringetje. Natasja zal (alvorens het zetten) de voor- en nadelen van verschillende sieraden bespreken. We zetten max 4 sieraden in één afspraak. Dit om een goede genezing niet in de weg te staan.  Guiche piercing; Als je deze piercing laat zetten kun je kiezen tussen een titanium staafje of een titanium ringetje. Natasja zal (alvorens het zetten) de voor- en nadelen van verschillende sieraden bespreken. Let op: wij zetten geen piercings in of zeer dichtbij de anus.

 Informatie Dydoe piercing.

We zetten deze piercing met een gebogen titanium staafje. De piercing kan bij zowel besneden als niet besneden mannen gezet worden. Het staafje word ruim bemeten. Mocht blijken dat het staafje na een dag of 10 te ruim is dan mag deze kosteloos omgewisseld worden. We zetten op deze plek max 4 sieraden in één afspraak. Dit om een goede genezing niet in de weg te staan. Hou er rekening mee dat deze piercing na kan bloeden.


  Informatie oorbellen schieten.

Wij “schieten” oorbellen met een knijpsysteem. We hebben (schiet)oorbellen in zilver- en goudkleur. We “schieten” uitsluitend in het gedeelte waar nog geen kraakbeen zit. Door kraakbeen “schieten” is bij de wet verboden en niet voor niets!

We hebben tevens speciale lange (schiet) oorbellen voor personen waarbij de oorlellen wat dikker zijn. Zie voorbeeld onderaan deze pagina: https://www.natas.nl/Natas-piercing-Emmen/2/ Zo voorkom je knellen en complicaties tijdens het genezen. De schietoorbellen zijn van chirurgische staal (24K). Wanneer je besluit gaatjes te laten schieten zullen we je voorlichten welke maat schietoorbellen het meest geschikt zijn voor jou oorlellen. Kosten oorbellen schieten: €17.50 (zilverkleur) en €20.00 (goud kleur en de extra lange schietoorbellen). Voor een optimale genezing van jou oorlellen adviseren wij altijd om er een fles Prontolind nazorg spray bij te nemen. Deze is er in twee maten en kost €4.00 tm €6.50

*De GGD (en zeker ook wij) raden het af om Sterilon te gebruiken. Sterilon is een cutaan desinfectie middel dat zeer veel alcohol bevat. Het is agressief en houd wondjes onnodig lang open.

Kijk voor voorbeelden in het fotoalbum.