Informatie oorbellen schieten.


Wij “schieten” (een naar woord, het is eerder knijpen) oorbellen met een knijpsysteem. We hebben (schiet)oorbellen in zilver- en goudkleur. We “schieten” uitsluitend in het gedeelte waar nog geen hard kraakbeen zit. Door hard kraakbeen “schieten” is bij de wet verboden en niet voor niets!

We hebben tevens speciale lange (schiet) oorbellen voor personen waarbij de oorlellen wat dikker zijn. Zo voorkom je knellen en complicaties tijdens het genezen. De lange oorbellen zijn van chirurgische staal (24K) (laag nikkel gehalte) De normale schiet oorbellen hebben we ook in titanium. De titanium oorbellen zijn er speciaal voor de mensen die echt niet tegen nikkel kunnen. 

Wanneer je besluit gaatjes te laten schieten zullen we je voorlichten welke maat oorbellen het meest geschikt zijn voor jouw oorlellen. Veel mensen kiezen voor de iets langere oorbellen omdat deze geen vlindertje maar een bolletje aan de achterkant heeft. Dit draagt veel fijner en is een stuk beter schoon te houden. We zijn erg enthousiast over ons "schiet" systeem omdat het systeem geen harde knal geeft en de oorbelletjes zo scherp zijn dat het zetten niet als pijnlijk word ervaren. Iedere oorbel is steriel en per stuk verpakt. Wil je een 1e, 2e of misschien wel 3e gaatje laten schieten? Maak hier je afspraak.

Prijzen oorbellen schieten:

In beide oren met standaard oorbellen ( zilver- of goudkleur met steentje) € 20.00 (één oorlel is € 12.50 / € 15.00)

In beide oren met lange oorbellen ( zilver- of goudkleur) € 25.00 (één oorlel is € 17.50)

In beide oren met titanium oorbellen (deze zijn er alleen in zilverkleur) € 25.00 (één oorlel is € 15.00)

Voor een optimale genezing van jouw oorlellen adviseren wij altijd om er een fles Prontolind nazorgspray bij te nemen. De spray is er in twee maten en kost € 4.00 (20 ml druppels) of € 9.00 (75 ml spray flacon)

*De GGD (en zeker ook wij) raden het af om Sterilon te gebruiken. Sterilon is een cutaan desinfectie middel dat zeer veel alcohol bevat. Het is agressief en houdt wondjes onnodig lang open.